RADNIČKI SPREMAN ZA POLUFINALE SA ZVEZDOM

Društvo Sport

U prvom susretu polufinalne serije plej-ofa, vaterpolisti Radničkog dočekuju Crvenu zvezdu, u subotu od 20.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.

Između ovih timova stvoreno je lepo rivalstvo u poslednjih nekoliko godina, pa njihovi dueli uvek obiluju uzbuđenjima. Kragujevčani su ove sezone dva puta na svom bazenu nadigrali „crveno-bele“, dok su se Beograđani donekle revanširali prethodnog vikenda, trijumfom u poslednjem kolu ligaškog dela.

  • Ne bih nikoga favorizovao, videli smo da možemo da igramo sa svima i da su sve ekipe gotovo podjednake, s tim što su malo iskusniji od nas Zvezda i Šabac. Ove sezone Zvezda je igrala Ligu šampiona i sigurno da im je to mnogo donelo. Sa druge strane i mi smo radili vredno i očekujem pobedu u prvoj utakmici, koja je vrlo bitna, jer se igra na gol razliku. Moramo da igramo što bolje kako bismo pobedili i stekli što veću prednost pred revanš, rekao je Nikola Tomašević, kapiten Radničkog.

Reprezentativni golman iz redova Radničkog, Lazar Dobožanov, dodao je da se ekipe dobro poznaju i da je njegov tim spreman za ovaj meč.

  • Nema razloga da ne verujemo da možemo da ih pobedimo, jer smo ih već dobili dva puta kod kuće. Očekujem zanimljivu utakmicu i ako sve bude bilo kako treba da dođemo do pobede. Tokom cele sezone nemamo pritisak i mislim da smo rasterećeniji od njih, treba da uradimo ono što je do nas i rezultat će doći. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži kao i u prethodnim utakmicama sa Zvezdom, a mi ćemo uzvratiti na isti način, kazao je Dobožanov.

Karte se prodaju na info pultu zatvorenog bazena, po ceni od 200 dinara, a uz njih će se deliti i poklon navijačke majice Radničkog, koje će moći da se podignu od petka u 12 časova, do subote u 16, u CD Shopu (Lole Ribara 20), uz pokazivanje ulaznice na uvid.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.