JOŠ TRI DANA DO DRUGOG OCENJIVANJA KVALITETA VOĆNIH RAKIJA U KRAGUJEVCU

Društvo Ekonomija
Domaće rakije su sve traženije i popularnije, kako na našem tako i na inostranom tržištu.

Regionalana asocijacija proizvođača rakije Šumadijska rakija organizuje Drugo ocenjivanje kvaliteta voćnih rakija registrovanih proizvođača. Ocenjivanje će biti održano četvrtog novembra u prostorijama Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj u Sobovici.

Ocenu kvaliteta vršiće komisija čiji je predsednik profesor Ninoslav Nikićević, a čine je još Ivan Urošević, Branko Popović i Ljuba Urošević.Sekretar ocenjivanja je inženjer Ljubiša Stanković. Rok za prijavljivanje je drugi novembar, a popunjen prijavni list dostaviti na adresu Kralja Petra I 22, Kragujevac.

РЕГИОНАЛНА АСОЦИЈАЦИЈАПРОИЗВОЂАЧА  РАКИЈЕ „ШУМАДИЈСКА РАКИЈА“ КРАГУЈЕВАЦ,   ОРГАНИЗУЈЕ

«ДРУГО ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА ВОЋНИХ РАКИЈАРЕГИСТРОВАНИХ ПРОИЗВОЂАЧА»

Општи услови

Друго оцењивање воћних ракија регистованих произвођача одржаће се 04. новембра 2019. године у Крагујевцу у просторијама Центра за пољопривреду и рурални развој Града Крагујевца.

Оцену квалитета воћних ракија вршиће комисија у саставу:

  1. Проф. др Нинослав Никићевић, председник
  2. Проф. дрВелеТешевић, члан
  3. ДрИванУрошевић, члан
  4. ДрБранкоПоповић. члан
  5. Дипл. инж. ЉубаУрошевић, члан

Секретар оцењивања,дипл. инж. Љубиша Станковић

Комисија за оцењивање квалитета радиће у складу са основним Правилником о оцењивању квалитета јаких алкохолних пића Регионалне асоцијације произвођача ракије „Шумадијска ракија“.

Рок за пријављивање је 02. новембар 2019. године. Попуњен пријавни лист доставити поштом на адресу:

Регионална асоцијација произвођача ракије „Шумадијска ракија“

Краља Петра I број 22, 34000 Крагујевац

Попуњен пријавни лист можете доставити и путем електронске поште:sumadijskarakija@gmail.com

Узорке за оцењивање доставити обавезно у стакленој амбалажи, по две боце ЈАП-а по узорку, најкасније до 02. новембра2019. године на адресу Регионалне асоцијације произвођача ракије „Шумадијска ракија“. Узорци који се достављају обавезно морају бити уписани у пријаву са неопходним подацима: назив произвођача, воћна врста од које је произведено пиће, врста и назив пића, година производње и садржај алкохола.

Котизацију за учешће на Другом оцењивању воћних ракија у износу од 1000,00 динара по узорку уплатити најкасније до 02. новембра 2019. године на текући рачун Регионалне асоцијације произвођача ракије „Шумадијска ракија“број 160-502135-81Банка Интеза.

Потписивањем пријаве учесник оцењивања гарантује за истинитост података датих у истој. Непотпуне пријаве, односно узорци који нису наведени у пријави, неће се оцењивати.

Резултати оцењивања квалитета производа биће објављени на сајту Асоцијације „Шумадијска ракија“ www.sumadijskarakija.org, на коме се налазе и Правилници и пристигле пријаве за оцену квалитета.

Додела медаља биће на Првом шумадијском фестивалу ракије, који ће се одржати у Крагујевцу, 5.децембра 2019. године.

Особе за контакт:

Горан Мијаиловић, председник Регионалне асоцијације «Шумадијска ракија», 0631027312

Наташа Миљковић, Центар за пољопривреду и рурални развој Крагујевац, 0637746067

ДРУГО ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА ВОЋНИХ  РАКИЈА РЕГИСТРОВАНИХ ПРОИЗВОЂАЧА

Крагујевац, 04.11.2019.

Центар за пољопривреду и рурални развој Града Крагујевца

ПРИЈАВА

ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА ВОЋНИХ РАКИЈА

Подаци о произвођачу:

Тачанназивпроизвођача:  
Адреса:  
ПИБ: Телефон:
Матичниброј: e-mail:
Број уписа у регистар произвођача ЈАП-а:

Подаци о узорцима:

Р. бр. Врставоћне ракије Трговачкиназив производа Годинапроизводње Садржајалкохола (%vol)
1.        
2.        
3.        
4.        
5.        
6.        
7.        
8.        
9.        
10.        

Датум:                                                                                 

Место:                                                                                                          Заучесникаоцењивања:

                                                                                                          ______________________

                                                                                                          (Име и презиме)

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.